Walk-in tattoo

Vi tilbyder walk-in tider

​Walk in tattoo tilbydes i verdens ældste tatovørbutik

​Vil du gerne have en tatovering uden at skulle vente i flere dage på, at det bliver din tur? Så tag en tur ind forbi vores salon, Tattoo Ole, hvor vi tilbyder walk in tattoo. Vores tattooshop er beliggende i Nyhavn i København K, og vi er verdens ældste af sin slags. Vi har eksisteret siden 1884, og vi har blandt andet tatoveret den danske Kong Frederik IX.

Hos os er alle velkomne, og uanset om du skal have lavet den sidste tatovering, der dækker hele kroppen, eller om du skal have lavet din første, så sørger vi for, at du får en tryg og god oplevelse i en afslappet atmosfære, der samtidig emmer af professionalisme og kreativitet.

Praktiske informationer om walk in tattoo

Når du skal have lavet din tatovering, skal du møde op frisk og nyvasket. Du skal have spist morgenmad, og du må ikke være påvirket af hverken alkohol eller nogen andre euforiserende stoffer. I vores Ink Base registrerer vi dig og din tatovering, og vi gemmer informationerne på de farver, som vi har brugt på dig i de næste fem år. Du vil også selv modtage en e-mail med de farver/bachnumre, som vi har brugt på dig, så du har mulighed for at få den samme farve i tatoveringen efterfølgende, hvis den med tiden skal friskes op.

Vores priser på tatoveringer

Vores priser starter fra 1.000 kr. og afhænger af, hvor stor og detaljeret en tatovering du ønsker. Ved mindre opgaver aftaler vi en fast pris, inden vi går i gang. Denne pris vil også indeholde en kontrol inden for tre måneder, efter tatoveringen er blevet lavet.

Ved større projekter arbejder vi ud fra en timepris på 1.000 kr. svarende til en tatoveringstid på 50 minutter. Vi udarbejder også gerne et tilbud på større projekter. Vi tager imod både kontanter, MobilePay og alle kort.

Kontakt os og hør mere eller kig forbi

Du er velkommen til at kontakte os for yderligere information om en walk in tattoo, eller du kan bare kigge forbi.

​​

Kontaktoplysninger​

København afdeling​

98_fb-gold   99_instagram-gold   youtube

Færøerne afdeling

003-maps-and-flags  Tróndargøta 29, 100 Tòrshavn​

V-tal 651966​​

 

​Velkommen til Tattoo Ole. Verdens ældste tatoveringsbutik

- A true connection to history.​

Åbningstider​

Mandag

10:00 – 20:00​

Tirsdag

10:00 – 20:00​

Onsdag

10:00 – 20:00​

Torsdag

10:00 – 20:00​

Fredag

10:00 – 20:00​

Lørdag

12:00 – 20:00​

Søndag

12:00 – 20:00​

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Lukket mandag og søndag på Færøerne. Åbent 12-20.

CVR​: 37776610

®All Rights Reserved Tattoo Ole - Nyhavn 17