Omslagspapiret kommer fra en af verdens mest anerkendte papir producenter, som ligger i Tyskland og hedder Gmund papier. De er verdens ældste papirfabrik og har over 180 års erfaring i papirproduktion. Hos Gmund papier går de meget op i natur, miljøet, genbrug og at give tilbage til naturen igen. Faktisk kommer det vand de bruger i papirprocessen retur til naturen renere, end da det blev hentet fra naturen. Dette har noget at gøre med alle de filtreringer, vandet kommer igennem, samt hvordan arbejdsprocessen i maskinerne er. Elektriciteten de bruger, kommer fra solpaneler. De er blandt de få i verden, som både er ECO og FSC certificeret. Gmund papier har fået flere priser for “Sustainability”.
Logoet på omslaget har fået det, der hedder en multilevel/embos behandling. Dette betyder at logo’et står ud som et relief med flere dybder i forskellige niveauer, så det bliver mere levende. Dette er heller ikke noget, man før har set på en bog. Der er brugt forskellige folier på cover, for at imødekomme ønskerne, da der skulle være forskellige nuancer og matte farver.
Indholdspapiret er valgt for at give et mere råt udtryk, da det jo er tatoveringer bogen omhandler. Papiret kommer fra Papyrus, der ligesom Gmund papier, går meget op i miljøet. De sørger for at der plantes dobbelt så mange træer i forhold til, hvad der bliver brugt. De samarbejder også kun med andre papirleverandører, der er miljøbeviste.
Der var et ønske om at bogen skulle have et victoriansk udtryk og efter et tæt samarbejde mellem Majbritt og grafiker, er dette lykkedes. Denne bog proces minder om noget, der kommer fra en gammel tid, da det er metoder, der ikke bruges så meget mere. Det gør at historierne mellem bog og tatoveringer hænger sammen.