Giovanni

Tattoo Ole er verdens ældste stadig fungerende tatoverings butik​

Tatovør Giovanni Barletta

​Giovanni Barletta, bedre kendt som Jumanji.

Giovanni kommer fra byen Buenos Aires, Argentina. Kendt som City of Fury, og byen er en komplet jungle i forhold til de vi er vant til i vesten.

Giovanni har været i tatoveringsindustrien siden 2008, da han købte to National Tattoo-maskiner, de var som sendt fra himlen, Giovanni træder in i en en gammel butik importeret vintage-elektronik, der sidder en meget gammel japansk mand og formand ham ligger maskinerne og til Giovannis stor drøm og kærlighed til tatoveringskunsten ved han at det er denne vej han skal.

Giovanni gik på universitetet i 2009 og studerede og arbejdede gennem hele sin karriere.

Han er uddannet fra Palermo University i 2013, som industriel designer og illustrator, og her udviklede han en engang tatoveringsmaskine som en afsluttende eksamen.

Han har arbejdet som professionel tatovør siden 2015

Han lærte hos Leandro Tusso, en kunstner fra japansk old school i Quilmes, Buenos Aires (1990).

Giovanni rejser verden rundt og ankommer til København i maj 2016, vel vidende at dette ikke ville være hans endelige destination, han har rejst til mere end 30 lande og arbejdede på alle kontinenter, uanset butikkens stil, har han altid kunne finde elementer, der tilføjede han vej i dette erhverv. I nogle tilfælde har han tatoveret i alt fra en jungle til et 5-stjernet hotel.​​

Giovanni er mangfoldig og har ingen tildelt stil, han foretrækker at lade projektet komme ind i butikken og derfra løse det på den mest æstetisk korrekte måde. Af denne grund betragter han sig som kunstnerisk tatovør med et solidt håndværk.​

Giovanni er mangfoldig og har ingen tildelt stil, han foretrækker at lade projektet komme ind i butikken og derfra løse det på den mest æstetisk korrekte måde. Af denne grund betragter han sig som kunstnerisk tatovør med et solidt håndværk.

Giovanni ser din anatomiske opbygning, og venter sin viden fra det gamle Japan, med enkelhed, finesse og den traditionelle amerikanske tatoverings stil, han kan lave og designe alle skrifttyper og bogstaver.

Giovannis motto er, tidløse motiver som os er moderne morgen.

Giovanni kom en dag ved en tilfældighed i kælderen på Nyhavn 17, her så han lys og trådte ind for at hilse på den ældste tatoverings butik i verden, og heldig var han fik en plads i butikken og til hans store overraskelsen mod all forventning kom han i butikken for at blive.

Tak fordi du tog dig tid til at læse lidt af Giovannis historie. Han vil med glæde tilbyde dig velkommen her får du kvalitetsarbejde mens du venter.​

Kontaktoplysninger​

København afdeling​

98_fb-gold   99_instagram-gold   youtube

Færøerne afdeling

003-maps-and-flags  Tròndargøta 29, 100 Tòrshavn​

V-tal 651966​​

002-phone-call​  00298775050

instagram gold

 

​Velkommen til Tattoo Ole. Verdens ældste tatoveringsbutik

- A true connection to history.​

Åbningstider​

Mandag

12:00 – 20:00​

Tirsdag

12:00 – 20:00​

Onsdag

12:00 – 20:00​

Torsdag

12:00 – 20:00​

Fredag

12:00 – 20:00​

Lørdag

12:00 – 20:00​

Søndag

12:00 – 20:00​

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Lukket mandag og søndag på Færøerne. Åbent 12-20.

CVR​: 37776610

®All Rights Reserved Tattoo Ole - Nyhavn 17