Tatovør Giovanni Barletta

​Giovanni Barletta, bedre kendt som Jumanji.

Giovanni kommer fra byen Buenos Aires, Argentina. Kendt som City of Fury, og byen er en komplet jungle i forhold til det vi er vant til i vesten.

Giovanni har været i tatoveringsindustrien siden 2008, da han købte to National Tattoo-maskiner, de var som sendt fra himlen. Giovanni træder ind i en gammel butik med importeret vintage-elektronik. Her sidder en meget gammel japansk mand og foran ham ligger maskinerne og til Giovannis stor drøm og kærlighed til tatoveringskunsten ved han, at det er denne vej han skal gå.

Giovanni gik på universitetet i 2009 og studerede og arbejdede gennem hele sin karriere.

Han er uddannet fra Palermo University i 2013, som industriel designer og illustrator, og her udviklede han en engangstatoveringsmaskine, som en afsluttende eksamen.

Han har arbejdet som professionel tatovør siden 2015. Han blev oplært hos Leandro Tusso, en kunstner fra japansk old school i Quilmes, Buenos Aires (1990).

Giovanni rejser verden rundt og ankommer til København i maj 2016, vel vidende at dette ikke ville være hans endelige destination. Han har rejst til mere end 30 lande og har arbejdet på alle kontinenter. Uanset butikkens stil, har han altid kunne finde elementer, der blev en integreret del af hans kompetencer til dette erhverv. I nogle tilfælde har han tatoveret i alt fra en jungle til et 5-stjernet hotel.​​

Giovanni er mangfoldig og har ingen foruddefineret stil. Han foretrækker at lade projektet komme ind i butikken og derfra løse det på den mest æstetisk korrekte måde. Af denne grund betragter han sig som kunstnerisk tatovør med et solidt håndværk i bagagen.​

​Giovanni ser på din anatomiske opbygning, og via sin viden fra det gamle Japan, udfører og designer han med enkelhed, finesse og den traditionelle amerikanske tatoverings stil alle skrifttyper og bogstaver.

Giovannis motto er, at tidsløse motiver også er moderne i morgen.

Giovanni kom en dag ved en tilfældighed i kælderen på Nyhavn 17. Her så han lys og trådte ind for at hilse på den ældste tatoveringsbutik i verden, og var heldig at få en plads i butikken. Til hans store overraskelse, og mod al forventning, kom han i butikken for at blive.

Tak fordi du tog dig tid til at læse lidt af Giovannis historie. Han vil med glæde byde dig velkommen i butikken. Her får du kvalitetsarbejde mens du venter.​

Kontaktoplysninger​

København afdeling​

98_fb-gold   99_instagram-gold   youtube

Færøerne afdeling

003-maps-and-flags  Tróndargøta 29, 100 Tòrshavn​

V-tal 651966​​

 

​Velkommen til Tattoo Ole. Verdens ældste tatoveringsbutik

- A true connection to history.​

Åbningstider​

Mandag

10:00 – 20:00​

Tirsdag

10:00 – 20:00​

Onsdag

10:00 – 20:00​

Torsdag

10:00 – 20:00​

Fredag

10:00 – 20:00​

Lørdag

12:00 – 20:00​

Søndag

12:00 – 20:00​

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Lukket mandag og søndag på Færøerne. Åbent 12-20.

CVR​: 37776610

®All Rights Reserved Tattoo Ole - Nyhavn 17