Daniel Nedelcu - Kunstnerisk Tatovør

Daniel Nedelcu startede sin karriere inden for tatoveringer i 2015 i sit hjem i Bukarest Rumænien. Det hurtigt til vise sig, at han gemte sig på et stort talent, han er i dag en professionel, selvuddannet kunstnerisk tatovør.

Daniel forelskede sig hurtigt i tatoveringskunsten.

Han har en stor fantasi og har altid haft glæde af at tegne, siden han var barn. Hans familie var ikke begejstret for hans kunstneriske talenter, da de ikke troede, det ville gavne ham i livet, kunst var ikke noget, man kunne leve af.​

Daniel startede derfor en anden karriere som lastbilchauffør, det lå i blodet da hans far havde været lastbilchauffør med sit ejet firma var det en naturlig vej. For Daniel var vejene de samme som de 7 havene, og lastbilen var hans skib, en lignende/og anderledes oplevelse som sømændene har. Han brugte godt 9 år på dette. 

Men Daniel længes efter noget mere. Isolering på verdensveje mættede ikke hans sind, og han besluttede at prøve andre veje og komme tættere på hjemmet og følge sin appetit på at skabe kunst, så han afslutter lastbilkørslen og han blev bartender og fik nettet sin sjæl for de 9 ensomme år på vejen og begynde at investere en masse energi i at lære håndværket af tatovering, hans kunst var så flot at han fik provision til at lave store vægmalerier.

Daniels smukke franske Marine L. kæreste fik et tilbud om at flytte til København for at få sit nye job i et teleselskab, og selvom Daniel ikke vidste meget om de nordiske lande, fik hans eventyr ånd ham til at følge hans hjerte og slutte sig til Marine på denne rejse.​

Daniel Kontantakter Tattoo Ole´s ejer Majbritt Petersen og til Daniels held kunne hun straks se hans talent og bød ham velkommen til Tattoo Ole i 2019. Daniel's Family er meget stolt over, at han valgte sin egen vej og i dag kan han leve et godt liv med kunsten.

I årenes løb har han eksperimenteret med forskellige stilarter: grafit, akryl, olie, graffiti, airbrush og digital. Daniels personlige favorittyper af tatoveringer er:

Water color, Trashpolka, sort og grå realisme, Old School, Neotraditionel og Newschool.

Daniel elsker af at skubbe sig selv og sætte ambitiøse mål for at forblive motiveret.

Daniel er god til at lytte, han forstår at kunden skal være lykkelig i det lange løb. Der er ingen bedre følelse end at give/lave ens drømmetatovering.

Daniel er beæret over at være en del af Tattoo Ole-teamet​

Kontaktoplysninger​

København afdeling​

98_fb-gold   99_instagram-gold   youtube

Færøerne afdeling

003-maps-and-flags  Tróndargøta 29, 100 Tòrshavn​

V-tal 651966​​

instagram gold

 

​Velkommen til Tattoo Ole. Verdens ældste tatoveringsbutik

- A true connection to history.​

Åbningstider​

Mandag

12:00 – 20:00​

Tirsdag

12:00 – 20:00​

Onsdag

12:00 – 20:00​

Torsdag

12:00 – 20:00​

Fredag

12:00 – 20:00​

Lørdag

12:00 – 20:00​

Søndag

12:00 – 20:00​

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Lukket mandag og søndag på Færøerne. Åbent 12-20.

CVR​: 37776610

®All Rights Reserved Tattoo Ole - Nyhavn 17